Alla inlägg den 7 september 2022

Av Sara - 7 september 2022 13:19

Tänkte jag skulle skriva lite politik så här inför valet. En gång i tiden röstade jag på KDS som det hette då. Alf Svensson var och förblir nog den bästa partiledare jag vet. Jag bar t.o.m en pins där det stod "vote for Alf". Då var det ett kristet parti med kristna värderingar. Det finns inte kvar tycker jag. Om jag hänvisar till två bibelställen:
"Allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det ska ni också göra för dem"
Matteusevangeliet 7:12
"För jag var hungrig och ni gav mig att äta. Jag var törstig och ni gav mig att dricka. Jag var främling och ni tog emot mig"
Matteusevangeliet 25:35
Det passar inte in på partier som kan tänka sig att ha samarbete med SD. Deras största agenda är att allt är invandrarnas fel och får de som de vill ska väl även de med svenskt medborgarskap ut ur Sverige.
Så jag är mycket besviken på KD, moderater och liberaler som kan tänka sig samarbeta med SD.
Det är väl inte så svårt att lista ut vad mina hjärtefrågor är. Den första är invandring och integration och där faller dessa partier direkt.
Tänk om det gällde oss? Att vi blev hemlösa, hamnade i krig och måste fly. Sen möttes av stängda dörrar. Skulle vi vilja det? Allas lika värde och medmänsklighet är det viktigaste för mig. Att inte göra skillnad på människor oavsett kön, hudfärg och nationalitet. Då kan jag bara inte rösta på någon som kan samarbeta med SD. Elpriser, bensin och materiell välfärd kommer inte i första hand för mig. Utan att vi tar hand om varandra, behandlar alla lika och visar kärlek. Det är prio ett. Så för mig är det enkelt att rösta på söndag. Jag hoppas nu bara att resten av folket prioriterar rätt.
/Sara

Presentation


Så länge jag kan hjälpa andra fortsätter jag blogga

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards