Alla inlägg den 10 mars 2015

Av Sara - 10 mars 2015 20:11

Vad skoj att köra till södra sverige några dagar. Vilka kontraster. Snö, barmark, värme, kyla, vinter och vår. Fantastiskt skoj att träffa Benjamin och Sofia. Var inte så pigg men bara att få vara där känns roligt. Att få träffa Amelia gjorde det förstås ännu bättre. Hann med en Gudstjänst och den var lika bra som alla gånger tidigare. Benjamin är grym på att predika. Han får fram ett budskap på ett enkelt och spännande sätt. Blir aldrig less på att lyssna. Önskar det var oftare bara. På vägen hem stannade vi hos Phebe, min älskade kusin och där känner man sig hemma direkt. Extra kul var att jag fick träffa min faster med man, så länge sen. Sen sista biten blev det en härlig stund hos finaste Annica. Vilka fina möten på bara några dagar. 

       

Av Sara - 10 mars 2015 19:46

 


Igår ringde Mirella och berättade att dom kommit fram till Rumänien. Det var ett kärt återseende med barnen. Känns jobbigt att dom måste bo i en bil nu tills dom fixat ett hus. Hur nu det ska gå till utan pengar. 

Constantins familj hörde av sig. Det var väldigt svårt för dom och Constantin funderade på att åka till Sverige och tigga igen. Jag bestämde då att skicka en slant igen så dom kunde betala sjukhusräkning efter att han legat på sjukhus några dagar. Hoppas det ska räcka till mat och skolgång också. Jag har fått in ca 4000.- och skickade iväg 2000:-. Nu kan dom stanna ett tag till i Rumänien och det känns bra. Tack för pengar ni sänder in. Kan vi hjälpa en eller två familjer att slippa åka tillbaka känns det bra. Även om jag skulle vilja göra så mycket mer. Det har kommit nya tiggare till Vilhelmina. Jag har inte träffat dom ännu och vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen. Jag ska i allafall gå dit och prata med dom. Något måste jag göra. Just nu orkar jag inte mer än att pallra mig till jobbet och sen bara vila. Har väldigt lågt blodvärde och behöver nog fylla på så energin återvänder. Frustrerande när man vill göra så mycket mer, men bara att acceptera faktum. Jag är så grymt tacksam för alla som gör det lilla eller stora dom kan och det ska ni ha en stor eloge för!

Presentation


Så länge jag kan hjälpa andra fortsätter jag blogga

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards