Alla inlägg under juli 2014

Av Sara - 24 juli 2014 17:55

Sjukskriven i drygt tre veckor. Nu blir det slappa, sola och bada. Fick njuta av det idag i sällskap med Amelia och Benjamin. Var ute på deras bastu flotte. Sen simmade dom över Malgomaj, vilken bedrift.. Jag hämtade upp dom på andra sidan.. Hade jag orkat, skulle jag rott båten bredvid dom, men mina krafter är borta.. Men grymt bra gjort!!

Av Sara - 23 juli 2014 09:00

Tänk ändå så mycket vi har att vara tacksamma över..djupa funderingar från sjukhus sängen på 11e våningen.. Solen, alla underbara badvatten, alla fina människor.. Ödmjukt tänker jag på att vi har det så bra. Samtidigt gör det ont att tänka på alla människor som går genom livet med sån sorgsenhet, som inte ser det ljusa och underbara omkring. Lyssnade på Benjamins predikan i Åsele för nån helg sedan om tacksamhet.. Gripande och tänkvärt. Måste bara skryta lite och säga att det är fantastiskt att lyssna på honom.. En klok son med mycket visdom och ödmjukhet. Finns ingenting jag är så stolt och tacksam över som mina underbara barn.. Njut av solen idag och inse hur bra och skönt det är att bada. Det är det första jag.ska göra när jag kommer ut härifrån..

Av Sara - 22 juli 2014 22:35

Ligger på våning 11 igen på Lycksele lasarett och varmt här inne.. I några veckor har jag varit så gräsligt trött. Hjärtklappning,yrsel, öronsus.. Blivit andfådd av minsta lilla. Har fått järn men inte blivit bättre. Funderade tom om jag gått in i väggen som det heter.. Ringde medicin igår och fick ta prover. Gick på jobbet imorse klockan 6.00 och andfådd av varje steg.Efter 2 timmar ringer en sköterska och säger jag måste komma in omgående, har blodvärde på 54 vilket visst är väldigt lågt, då normal värde ligger på 120-140 så hem och packa väskan, ta ett dopp efter vägen och in på akuten. Nu efter en påse järn och två påsar blod får jag sova och gilla läget.. Ute lockar sol och värme. Lägger ut lite bilder från en av alla baddagar.. Visst har vi en härlig sommar ändå..

[Bild]

[Bild]

Av Sara - 12 juli 2014 17:18

Idag for vi till mitt favorit ställe.. En strand utan folk. Jag tycker om att umgås med folk men inte i bikini. Så fritt fram för bikini och bad idag..Det gick bra att sova i en stol för lillkillen medan jag njöt av solen. Vattnet var lite kallare än andra vatten, desto bättre alltså. Sen kom delar av min kära familj på lunch.. Så värdefull dag :-)

Av Sara - 10 juli 2014 20:24

Hur skönt kan det vara egentligen? Jag klagar då inte på värmen, bara jag får ta ett dopp, helst varje dag. Idag var det 25 grader i Volgsjön och hur härligt som helst. Jag har ett bra sommarjobb på fritids, får vara ute, jobba med härliga barn och personal och även bada.. Jag var på Lapplands veckan förra helgen och det är lika grymt bra varje år.. Vilken skön atmosfär.. Borde alla få pröva på. Sen träffade jag alla syskon, svägerska, mor, far, moster m familj.. En riktig lyckohelg.. Min fina syster har skaffat sig ett hus och så fint hon har. Som hämtat ur hus och hem. Pricken över allt är att jag får träffa alla mina underbara barn i sommar och även rå om dom lite :-)
Ikväll fick jag träffa Ronja med sötaste Melvin. Skogsröjarn har det förstås inte lika skönt i värmen med en massa kläder,röjsåg och all ohyra..får bara hoppas han dricker litervis med vatten dessa dagar. Men måste säga att han verkligen är uppfinningsrik som fixade ett "lunchrum" av ett paraply och gardiner, myggfritt..

Av Sara - 4 juli 2014 11:40

Sista lediga vardagen för i sommar.. Har varit underbart att vara här i Monas stuga.. Hade gärna stannat länge och samlat energi. Igår blev det Piteå, så mysig stad. Hunnit med lite kropps arbete också i form av gräsklippning och röjning.. Bra inför nystart på bodycenter. Snart sista etappen på min resa, Lycksele-Lapplandsveckan och familjeträff. Sen hem och ladda för att börja jobba 6.00 på måndagmorgon.. Alla ni som börjar semestern nu..njut!

Av Sara - 1 juli 2014 20:03

Började dagen på stranden..sol och bad. Sen när vi gick hem kom den stygga ormen och bet Ikaros.. Han reagerade så snabbt att vi trodde inget hänt. Men sen svällde han upp och det blev veterinären.. Cortison och en påse vätska i kroppen innan vi for hem. Två veckors vila..Nu sitter vi på bryggan mätta efter grillat kött,sparris och haloumi i solskenet.. Fattig efter veterinären men nöjd med dagen.

Presentation


Så länge jag kan hjälpa andra fortsätter jag blogga

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards